Om oss

Dype pust i havgapet!

Meditasjon gjennom bevegelse!

Vi fokuserer på Ashtanga yoga i våre ukentlige klasser. Dette er fysisk og dynamisk yogaform som gir stort mentalt utbytte og god avspenning for sinn og kropp.

Alle kvelds-klasser avholdes i den vakre salen på Mellom Rød Gård på Tjøme, mens klasser dagtid avholdes i vårt retreat-studio på Hvasser med utsikt til Færder fyr. 

Vi har klasser for nybegynnere til øvede.

feelgoodyoga holder til lengst ut i havgapet på Tjøme og har siden 2004 loset mer enn 1600 personer gjennom en trygg og god yoga-praksis.

Instruktørene ved feelgood yoga har flere Yoga Alliance Teacher sertifiseringer og innehar kompetanse innen yoga filosofi, hata yoga, yoga therapy og restorative yoga.  Med solid fysioterapi-kompetanse i bakgrunnen og inngående anatomi-kunnskap vil vi kunne hjelpe dere til yoga som gjør godt!

Når grad av anstrengelse tilpasses mestring, vil vi oppleve mental og fysisk avspenning som gjør godt!

Carolina Toll

Daglig leder, fysioterapeut med master i ledelse og videreutdanning innen helse- og omsorgsteknologi. Tidligere idrettsutøver på landslag og OL-lag i seiling. Sertifisert yoga-lærer. Har undervist yoga siden 2001.

Torunn Solvang

Tidligere jobbet mange år innen forsikring. Har praktisert yoga i 10 år og undervist siden 2016. Deltatt på utallige fordypnings-kurs og liker å kombinere aktiv ashtanga med roligere yoga-former. Underviser senior-yoga for Sanitetsforeningen på Nøtterøy i tillegg.

Beate Kristin Parnemann

Sertifisert yoga-lærer som har praktisert yoga i 13 år og undervist siden 2006. Tidligere drevet med og undervist i dans. Ble rammet av fibromyalgi og ME for mange år siden og bruker yoga aktivt for å få en bedre hverdag.​

Lukk meny